РЕГИСТРАЦИЈА НА УЧЕСНИЦИ И КОТИЗАЦИЈА

Вид на учесник:

Регистрација до 01.02.2018

Регистрација до 01.03.2018

Регистрација после 01.03.2018

Членови на Здружението

70 ЕУР

90 ЕУР

120 ЕУР

Учесници

100 ЕУР

120 ЕУР

150 ЕУР

Специјализанти

50 ЕУР

80 ЕУР

100 ЕУР

Придружба

50 ЕУР

80 ЕУР

100 ЕУР

Цените се изразени во евра, а плаќањето е во противвредност во денари, по курс од 61,50 ден/1 ЕУР. Во цената не е пресметан ДДВ 18%.

РЕГИСТРАЦИЈАТА ВКЛУЧУВА: комплет материјал и ИД карта, присуство на отворање, присуство на сите научни сесии, пристап во изложбениот простор, присуство на свечени вечери, присуство на организирани ручеци и сертификат со одобрени бодови од ЛКМ.

Само учесниците кои платиле регистрација, ќе може да присуствуваат на сите настани на Конгресот, вклучително и свечените ручеци, коктели и вечери.
За сите останати посетители, присуството на свечени ручеци, вечери и/или коктели, се наплатува по 25 € по човек за секој оброк.

СМЕСТУВАЊЕ

Место на одржување на Конгресот:  Хотел  Метропол

Сместување: Хотелски комплекс  Метропол

Хотел Метропол
****

Зафатеност на соба: Еднокреветна

Цена по лице од ноќ/ ПОЛУПАНСИОН: 60 ЕУР

——–

Зафатеност на соба: Двокреветна

Цена по лице од ноќ/ ПОЛУПАНСИОН: 50 ЕУР

Хотел Белви
****

Зафатеност на соба: Еднокреветна

Цена по лице од ноќ/ ПОЛУПАНСИОН: 55 ЕУР

——–

Зафатеност на соба: Двокреветна

Цена по лице од ноќ/ ПОЛУПАНСИОН: 45 ЕУР

Хотел Турист
***

Зафатеност на соба: Еднокреветна

Цена по лице од ноќ/ ПОЛУПАНСИОН: 40 ЕУР

——–

Зафатеност на соба: Двокреветна

Цена по лице од ноќ/ ПОЛУПАНСИОН: 30 ЕУР

ОТКАЖУВАЊЕ НА СМЕСТУВАЊЕ

  • За откажано сместување до 15.03.2018, средствата ќе се рефундираат во целост, намалени за банкарските трошоци.
  • За откажано сместување до 01.04.2018, средствата ќе се рефундираат до 50%, намалени за банкарските трошоци.
  • За откажано сместување после 01.04.2018, не следува рефундација на уплатените средства.

За сите информации и детали за регистрација, сместување, превоз, техничка и логистичка поддршка, ве молиме обратете се до агенцијата:

 

“Глобал Нет Адв”

ул.Христо Смирненски бр. 42/5, Скопје, 1000

телефон: 02/ 322-4142

мобилен: 070/220-070 и 070/392-638

Е-маил:  globalnetadv@globalnetadv.mk и globalneta@gmail.com

 

Уплатата за Регистрација и/или хотелското сместување се врши на следната адреса и жиро сметка:

 “Глобал Нет Адв”

ул.Христо Смирненски бр. 42/5, Скопје, 1000

Жиро сметка: 2000031649772-96, Стопанска банка а.д. Скопје

Цел на плаќање: “Регистрација за 4ти Конгрес МАДОТ 2018” и/или

Сместување за 4ти Конгрес МАДОТ 2018”