Контактирајте не:

Име*

Email*

Наслов*

Порака

Внесете го кодот:*
captcha

За повеќе информации...

За сите информации и детали, ве молиме обратете се до агенцијата задолжена за сместување, превоз, техничка и логистичка поддршка:

“Глобал Нет Адв”

Ул. Христо Смирненски бр.42/5, Скопје, 1000

телефон: 02/  322-4142

мобилен: 070/220-070, и 070/392-638

Е-маил:  globalnetadv@globalnetadv.mk и globalneta@gmail.com