Четврти Конгрес на Македонското друштво на ортопеди и трауматолози

Во име на претседателството, научниот и организациониот одбор на МАДОТ, ми претставува огромно задоволство да ве поканам на Четвртиот Конгрес на Македонското друштво на ортопеди и трауматолози, МАДОТ со меѓународно учество кој ќе се одржи од 26-29 април, 2018 год. во Охрид…

ПОДНЕСЕТЕ ЈА ВАШАТА ПРЕЗЕНТАЦИИ

За да ја поднесете Вашата презентација ве молиме кликнете на копчето подолу...

РЕГИСТРАЦИЈА НА УЧЕСНИЦИ И КОТИЗАЦИЈА

Вид на учесник:

Регистрација до 01.02.2018

Регистрација до 01.03.2018

Регистрација после 01.03.2018

Членови на Здружението

70 ЕУР

90 ЕУР

120 ЕУР

Учесници

100 ЕУР

120 ЕУР

150 ЕУР

Специјализанти

50 ЕУР

80 ЕУР

100 ЕУР

Придружба

50 ЕУР

80 ЕУР

100 ЕУР

Цените се изразени во евра, а плаќањето е во противвредност во денари, по курс од 61,50 ден/1 ЕУР. Во цената не е пресметан ДДВ 18%.

СМЕСТУВАЊЕ

Метропол

****

www.metropol-ohrid.com.mk

Белви

****

www.metropol-ohrid.com.mk

Турист

***

www.metropol-ohrid.com.mk

26-29 април, 2018 х. Метропол, Охрид, Македонија